Resultater foreldreundersøkelser

På foreldreundersøkelsen for 2020 fikk vi i snitt 4,8 på total tilfredshet. Vi er veldig fornøyd med dette. Over halvparten av familiene er nye i barnehagen og vi står i en pandemi som gjør hverdagen annerledes for oss.

Når det gjelder håndteringen av korona situasjonen så evaluerte vi også denne i juni. Her fikk nesten vi utelukkende positive tilbakemeldinger, med en total tilfredshet på 5,9. Dette er vi også svært fornøyde med.

Resultatene for 2019 er ennå bedre enn i 2018. Vi hever oss på ute og innemiljø, barns  medvirkning, henting og levering og på tilvenning og skolestart. Det er fint å se at den gode og viktige arbeidsinnsatsen personalet legger igjen i barnehagen er synlig for foreldrene.

I 2018 gjorde Blåveiskroken sin beste foreldreundersøkelse noensinne, med total tilfredshet på 4,9. Nasjonalt snitt er på 4,5 og kommunalt snitt i Bærum blant 71 besvarte barnehager var på 4,6. Det var kun 4 barnehager i kommunen som fikk toppscore 5,0 på total tilfredshet, noe som gjorde at Blåveiskroken kom på en delt 5 plass. Vår totale tilfredshet på 4,9 gjorde også at vi havnet på listen over de 248 barnehagene som foreldrene er aller mest fornøyde med i Norge. Les mer på barnehage.no her.

Se graf under sammenlignet med foregående foreldreundersøker:

Du kan se de konkrete spørsmålene og påstandene som tilhører under hvert hovedområdet ved å høyreklikke på et av grafens punkter, og velg «drill ned».

Karakterskala er 1-5, der 5 er best.

Høst 2016: Svarprosent  88,46%

Høst 2017: Svarprosent 88,89%

Høst 2018: Svarprosent  96,32%

Høst 2019: Svarprosent 91,50%

Høst 2020: Svarprosent: 95,70%

Les mer om Blåveiskroken på barnehagefakta

 


Noen kommentarer fra våre siste foreldreundersøkelser:

«Dere er supre!»

«Veldig bra barnehage med ekstremt dedikerte og dyktige medarbeidere.»

«Generelt veldig godt fornøyd, men ønsker at personalet uoppfordret forteller meg hvordan dagen har vært.»

«Barnehagen har blitt utrolig mye bedre det siste halve året, så det har vært litt vanskelig å svare, men har forsøkt å svare utifra slik den oppleves nå.»

«Vi er superfornøyde med barnehagen men har likevel et par ting; savner de ukentlige turene til biblioteket fra i fjor (behøver kanskje ikke være ukentlig men nå er det ikke noen?). Og så skulle vi gjerne hatt litt jevnere fordeling av barn på hvert alderstrinn. I Hvitveisen later det til at annethvert kull er veldig lite eller veldig stort – vi veldig usikre på om det er problematisk eller ikke. 🙂 Vaktmesterordningen er tydeligere,  DIGGER å kunne abonnere på kalenderen og nettsidene er veldig fine. Varmmat er kjempefint.. 🙂 :)»

«Synes vi gjerne kunne fått litt mer informasjon på E-post, feks månedsplaner og info om foreldrekaffe og planleggingsdager. Månedsplaner trenger vel heller ikke ligge bak passord på hjemmesiden?»

«Jeg skulle gjerne sett at barna fikk være enda litt mer ute å leke, som det virker som de alle er veldig glade i. Ellers meget godt fornøyd med barnehagen.»

«Bærums beste barnehage!!»

«Dette er en barnehage som virkelig har gjort grep for å løfte seg på alle mulige sett – og det vises på innhold, og ikke minst på barnas trivsel.»