Minnebok

Her kan du skrive en liten hilsen og dele noen minner fra barnehagetiden i Blåveiskroken.

4 thoughts on “Minnebok

 • 28. juni 2017 kl 13:40
  Permalenke

  Tusen takk for to flotte år i Blåveiskroken Barnehage! Her har Henrik hatt det utrolig bra, med masse lek og læring. Stor takk også til alle som jobber i denne barnehagen – dere har alle som en vært svært gode rollemodeller og tatt utrolig godt vare på alle barna! Henrik gleder seg nå til å begynne på skolen, men kommer til å savne dere alle sammen, og gleder seg allerede til å komme tilbake på besøk i september – på «elg-taco-fest»:-)

 • 13. oktober 2016 kl 18:09
  Permalenke

  På vegne av Tilde som begynte på skole nå i høst, må jeg takk for mange fine år i Blåveiskroken Barnehage. Her hadde hun det trygt og godt, og utviklet masse kompetanse som hun nå drar nytte av som skolestarter. Vi foreldrene har også kost oss masse, med hyggelige ansatte og trivelig foreldremiljø.

 • 1. juli 2016 kl 18:23
  Permalenke

  Takk for hyggelig og lærerik tid i Blåveiskroken barnehage! Her har jeg hatt det topp og dere som jobber oppe på blåveisen er helt supre? Nå skal jeg bli skolegutt og det er rart, men blir sikkert fint også! Jeg stikker nok hodet innom og sier «hei» av og til? Klem fra Sander

 • 5. april 2016 kl 22:29
  Permalenke

  Det er liten tvil om at sønnen vår trives i denne Barnehagen når han blir skuffet over når vi henter han tidligere enn vanlig:-)

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.